Για Μένα

Γειά σας. Καλώς ήρθατε στο blog μου.

Είμαι η Ασπασία, μητέρα δύο κοριτσιών, της Μαρίας 10 χρονών και της Αγγελικής 4 χρονών. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging θέλοντας να δώσω διέξοδο στη δημιουργικότητά μου τις ώρες που μου αφήνουν ελεύθερες τα παιδιά μου και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις.Πάντα σκεφτόμουν να ξεκινήσω να γράφω ένα ημερολόγιο για να μην χάνω τις μεγάλες στιγμές.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεκινήσω να καταγράψω στιγμές και σκέψεις  από την καθημερινότητά μου για να μπορώ μετά από χρόνια να ξαναδιαβάζω κι εγώ κι οι κόρες μου όλα αυτά που ζήσαμε κ νιώσαμε . Τα κορίτσια μου ίσως να διδάσκονται με τα γραμμένα μου για το δικό τους ταξίδι. Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός η ζωή κύκλους κάνει και επαναλαμβάνεται .Εγώ σίγουρα θα τις αναπολώ και θα γελάω.

Το ταξίδι της μητρότητας είναι δύσκολο.  Η ζωή με τα παιδιά γίνεται πιο διασκεδαστική και δημιουργική όταν μοιράζεσαι γεγονότα, συναισθήματα και σκέψεις. Να ακούγεσαι και να ακούς. Αν μπορέσω μέσα σε αυτή την πορεία να βοηθηθώ απελευθερώνοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου και να βοηθήσω επίσης κ άλλες μαμάδες που νιώθουν τα ίδια, θα είναι ευχής έργο.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε μπορούμε να μοιραστούμε, η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι

aspa@mamaforever.gr

Καλώς ήρθατε στο blog μου  <<https://mamaforever.gr/ >>