Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία της ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική για εμάς. Η ασφαλής περιήγησή σας στο website μας είναι επίσης σημαντική για εμάς.

Κατά την επίσκεψή σας στο site μας παίρνουμε διάφορες πληροφορίες για εσάς, είτε από ενέργειες που κάνετε μόνοι σας, είτε αυτόματα. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζετε ποιές είναι αυτές οι πληροφορίες ώστε να μπορείτε να τις διορθώσετε ή να τις διαγράψετε όταν θελήσετε.

Γι΄αυτό το λόγο διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου πριν περιηγηθείτε στο website  https://mamaforever.gr. καθώς έτσι αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου του.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://mamaforever.gr.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

1. Πληροφορίες που μας δίνετε από μόνοι σας

Κατά την περιήγησή σας στο website μπορείτε να  αφήσετε το όνομα και το email σας ώστε να εγγραφείτε στη λίστα συνδρομητών μας, στη φόρμα επικοινωνίας μας ή να αφήσετε σχόλια στις αναρτήσεις μας.

Αν επιλέξετε να εγγραφείτε στη λίστα συνδρομητών μας μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις μας που σας αφορούν. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας και των σχολίων μπορούμε να αλληλεπιδρούμε. Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας όποτε το θελήσετε κάνοντας κλικ στο σχετικό link που υπάρχει σε κάθε email. Τα δεδομένα που παίρνουμε από εσάς θα παραμείνουν στη λίστα μας για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζουμε να στέλνουμε ενημερώσεις ή μέχρι να απεγγραφείτε από μόνοι σας.

2. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα

Κάθε φορά που περιηγείστε στο website, συλλέγουμε πληροφορίες με αυτόματο τρόπο μέσω coocies που μας βοηθάνε να βελτιωνόμαστε.

Τα coocies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον browser σας, εκτελώντας διάφορες λειτουργίες (όπως για παράδειγμα να θυμούνται τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται για να την βελτιώσουν. Κάποια από αυτά τα coocies αφορούν εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και οι οποίες συμμορφώνονται πλήρως με τη νομοθεσία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη χρήση των coocies, μπορείτε να την απορρίψετε. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι κάποιες λειτουργίες μας που βασίζονται στη χρήση τους δεν θα είναι διαθέσιμες.

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Η ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική για εμάς. Δεν πουλάμε, δεν νοικιάζουμε και δεν μοιραζόμαστε τη λίστα των συνδρομητών μας.

Για την αποστολή των emails συνεργαζόμαστε με υπηρεσίες που συμμορθώνονται απόλυτα με τη νομοθεσία και την Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και βρίσκονται είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση είτε στις ΗΠΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 

Το Website μας δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 16 ετών.  Πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το website μας προκειμένου να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των στοιχείων σας.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η πολιτική απορρήτου του website https://mamaforever.gr. θα αναθεωρείται κατά καιρούς. Χρησιμοποιώντας το site μας αποδέχεστε την πολιτική αυτή και δεσμεύεστε από τους όρους της.