Να ψάχνετε πάντα τη μαγεία παιδιά μου

 

Κάποια στιγμή, περιηγούμενη στο διαδίκτυο και διαβάζοντας διάφορα σχετικά και άσχετα με τα ενδιαφέροντά μου, έπεσε το μάτι μου στο post μιας μαμάς http://aspaonline.gr .

Θυμάμαι ότι τράβηξε αμέσως την προσοχή μου όχι μόνο γιατί η μαμά είχε το ίδιο όνομα με εμένα, αλλά και γιατί αυτά που έγραφε μετέδιδαν τόση θετική ενέργεια και προβληματισμό ταυτόχρονα, που έγινε έμπνευση για μένα και η αφορμή για να αποφασίσω να αποκτήσω κ εγώ το δικό μου διαδικτυακό χώρο καταγράφοντας μεγάλες και μικρές στιγμές της καθημερινής μας ζωής και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα παράθυρο επικοινωνίας ,φιλίας και ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών.

Αυτό είναι το πρώτο μου άρθρο στο δικό μου blog και θα ήθελα να περιέχει γραμμένο οτιδήποτε θετικό και μαγικό με επίκεντρο τα παιδιά . Με αφορμή ένα παραμύθι, θα ευχηθώ μακάρι η ζωή κάθε παιδιού να είναι μαγική κ ευκολοδιάβατη .Επειδή όμως αυτό είναι τις περισσότερες φορές ανέφικτο, ας θυμάται το κάθε παιδί από ” εμάς ” να ρίχνει λίγη χρυσόσκονη στις δύσκολες στιγμές του και όλα με τη δύναμη της μαγείας και του μυαλού του να γίνονται καλύτερα . Να  ψάχνετε πάντοτε τη μαγεία παιδιά μου και πάντοτε θα σας βρίσκει.

 

χρυσόσκονη
Ρίξε χρυσόσκονη

 

Βάλε μαγεία στη ζωή σου

Χτές βράδυ ετοιμαστήκαμε για ύπνο με τη μεγάλη μου κόρη και όπως  τα περισσότερα βράδια πριν κοιμηθεί αφιερώνουμε αρκετό ή λιγότερο χρόνο στο διάβασμα ενός παραμυθιού, ανάλογα με το περιθώριο που έχουμε πριν την προγραμματισμένη ώρα ύπνου. Διάλεξε λοιπόν ένα παραμύθι το οποίο αφηγόταν την περιπέτεια δύο φίλων κοριτσιών που θέλησαν να ελευθερώσουν τις 7 νεράιδες του ουράνιου τόξου από έναν κακό μάγο. Τα κατάφεραν και η βασιλισσά τους τους ευχήθηκε: ‘Όπου κι αν πηγαίνετε,ότι κ αν κάνετε να ψάχνετε πάντα τη μαγεία παιδιά μου. Πάντοτε θα σας βρίσκει” .

Αγαπημένο μου παιδί ,

Εύχομαι σε σένα και σε όλα τα παιδιά του κόσμου, αυτή η μαγεία να συντροφεύει πάντα τις στιγμές σου ακόμα και όταν δεν τη χρειάζεσαι , για να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο με αισθήματα καλοσύνης , αγάπης , προσφοράς και σεβασμού πρώτα στην δική σου ψυχή σου και μετά στους συνανθρώπους σου. Εισαι ένας άνθρωπος μοναδικός . Ζήσε τη ζωή σου με τα δικά σου θέλω όπως έμαθες και όπως επιθυμείς . Πολλοί θα έρθουν να σου πουν το ποιός είσαι ή τί να κανεις .Αυτή όμως είναι η δική τους γνώμη . Εσύ πάτα γερά στα πόδια σου άπλωσε τις ρίζες σου, άπλωσε τα φτερά σου, ρίξε τη μαγική σκόνη γύρω σου που θα διώξει το φόβο και θα απλώσει το φως στην ψυχή σου. Επέλεξε να φτάσεις στο τέρμα, φροντίζοντας ό,τι πολύτιμο κουβαλάς μαζί σου. Να ξέρεις ότι οι επιλογές είναι δική σου απόφαση και ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο σου όπως και πολλών άλλων . Άδραξε την κάθε σου μέρα για να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος , να αγαπάς και να δημιουργείς.

Γεννήθηκες αγάπη . Είσαι αγάπη. ΄Ολες οι στιγμές μαζί σου είναι μαγικές .

Καλώς ήρθατε στο blog μου.

 

2 σκέψεις στο “Να ψάχνετε πάντα τη μαγεία παιδιά μου”

Σχολιάστε