Τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο

Σαν σήμερα, 8 Νοέμβρη 2017, πριν από έναν χρόνο πάτησα το κουμπί <<Δημοσίευση>>. Το πρώτο μου άρθρο από το ολόδικό μου “χειροποίητο” blog”, με την ταυτότητά μου και την ονομασία <<mamaforever.gr>>  βγήκε στον αέρα του διαδικτύου.

Το πρώτο άρθρο το ετοίμαζα πολλές ημέρες πρίν. Και όλο διόρθωνα και όλο πρόσθετα και όλο δίσταζα να το βγάλω στον αέρα. Με την προτροπή όμως της καλής μου δασκάλας και φίλης Άσπας Τσαμαδή και ακολουθώντας όλα όσα είχα διδαχτεί στα μαθήματά της, πάτησα το κουμπί Δημοσίευση και ναι!!! Το πρώτο μου άρθρο ζωντάνεψε και στα δικά σας μάτια.

Να ψάχνετε πάντα τη μαγεία παιδιά μου

Έχοντας πάντα στο νού μου ότι μου άρεσε να εκφράζομαι στο χαρτί, ότι μου άρεσε να κρατάω ένα ημερολόγιο όπου θα κατέγραφα όλα τα σημαντικά για να μην τα ξεχάσω,”που όμως ποτέ μεγαλώνοντας δεν είχα χρόνο”, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και βρέθηκε μπροστά μου η ευκαιρία να πραγματοποιήσω αυτό που μου άρεσε. Την άρπαξα και μέσα από τα διαδικτυακά μαθήματα του    blogsuccess    που έκανε η Άσπα ξεκίνησα να κάνω  την επιθυμία μου πράξη.

Τα μαθήματα άρτια δομημένα με βοήθησαν να στήσω μόνη μου το blog από την αρχή μέχρι το τέλος. Με την αμμέριστη και συνεχή υποστήριξη της Άσπας, τόσο σε τεχνικά όσο και θέματα ουσίας του blogging, συνέχισα.

Από κει και μετά με έμπνευση και υποστήριξη από τους φίλους μου, τους συμμαθητές μου και τα μικράκια μου, συνεχίζω να γράφω και να δημοσιεύω.

Εύχομαι όλα αυτά που γράφω, αποτυπώνοντας σκέψεις, συναισθήματα και διάφορες πρακτικές σε μαμαδίστικα θέματα, να μπορέσουν να δώσουν αξία και έμπνευση και σε σας που τα διαβάζετε. Ανταλλάσοντας ιδέες και γνώμες μέσα από αυτά τα άρθρα μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Ξέρω ότι μεγαλώνοντας και αυξάνοντας οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους, ξεχνάμε αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε από παιδιά. Υποχρέωση όμως έχουμε και απέναντι στον εαυτό μας να μην ξεχνάμε, να αρπάζουμε ή να δημιουργούμε τις ευκαιρίες πάντα με σεβασμό στους γύρω μας και να γινόμαστε παράδειγμα και έμπνευση για τα παιδιά μας και για τον μικρόκοσμο που κινείται δεξιά, αριστερά μας, πάνω και κάτω μας,

Καλό αντάμωμα λοιπόν για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Και όσοι θέλετε να τα λέμε και μέσω email μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο     newsletter   του blog

mamaforever.gr 

για να μην χάνετε τίποτα και να αλληλεπιδρούμε άμεσα.

 

 

 

2 σκέψεις στο “Τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο”

Σχολιάστε